© wijkplatformburgwal

EXTRA INFORMATIE: KLM URBAN TRAIL HAARLEM

05/11/2023
– 05/11/2023

Geachte bewoner,

Op zondag 5 november 2023 vindt de KLM Urban Trail Haarlem plaats. KLM Urban Trail Haarlem en het start/finish terrein. De start en de finish van de KLM Urban Trail Haarlem is bij het MAAK Terrein van Haarlem. Er wordt vanaf 9.30 uur tot 11:00 uur gefaseerd gestart in waves. Het evenement is om 13.00 uur afgelopen.

Op zondagochtend 5 november is het evenemententerrein vanaf 08.30 uur open. Er worden geen wegen afgezet, alle ruimtes zijn in aanloop naar en tijdens de Urban Trail gewoon bereikbaar. Op onze website is allerlei informatie te vinden over het evenement. Wij hopen dat u kunt genieten van een mooi evenement waar we in Haarlem trots op kunnen zijn. U bent van harte welkom om onze deelnemers aan te moedigen.

De Urban Trail biedt lopers een uniek loopparcours dwars door Haarlem. Het parcours leidt onze deelnemers langs, en zelfs door, unieke locaties, gebouwen en monumenten. Een ontdekkingstocht van sportiviteit, cultuur en architectuur.

Inlichtingen

Website: https://www.haarlemurbantrail.nl/

Vergunning: https://haarlem.nl/

Overige contact informatiepunten

Gemeentelijke telefoonnummer:
Website voor meldingen overlast openbare ruimte:

14023 (24/7 bereikbaar)

https://haarlem.nl/

Uiteraard kunt u uw vragen ook per mail aan ons stellen; verkeer@golazo.com

We willen er met z’n allen een fantastische dag van maken. De organisatie en de deelnemers danken u bij voorbaat alvast hartelijk voor uw medewerking en uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Organisatie KLM Urban Trail Haarlem 2023

Aanmelden Nieuwsbrief