© wijkplatformburgwal

GRATIS WORKSHOPS VOOR BEWONERS

 

Heeft u een goed idee voor de stad en wilt u uw initiatief graag verder brengen? Via de Initiatievenschool bieden we gratis workshops aan die u hierbij kunnen helpen.

Wilt u uw communicatieve vaardigheden verbeteren en schitteren tijdens presentaties of toespraken? Of als initiatiefnemer meer weten over hoe de besluitvorming in de gemeente werkt? Deze workshops bieden waardevolle inzichten en praktische tips. De komende 2 maanden worden de volgende 3 workshops aangeboden.

Workshop ‘Spreken voor Publiek’ 

Deze workshop is ontworpen om uw vaardigheden op het gebied van spreken voor publiek te verbeteren. Of u nu een ervaren spreker bent of net begint. Tijdens de workshop leert u onder andere over het structureren van uw presentatie en het omgaan met zenuwen.

Datum: 17 november 2023

Tijd: 19.30 – 21.00 uur

Locatie: Centrale bibliotheek Haarlem, Gasthuisstraat 32

Workshop ‘De Kunst van Storytelling’

Verhalen hebben de kracht om mensen te inspireren, verbinden en informeren. Als verhalenverteller wilt u graag ontdekken hoe u boeiende verhalen kunt creëren die impact hebben op het publiek. In deze workshop leert u bijvoorbeeld hoe u emoties kunt toevoegen aan uw verhaal en hoe u het publiek bij het verhaal kunt betrekken.

Datum: 11 december 2023

Tijd: 19.30 – 21.00 uur

Locatie: Centrale bibliotheek Haarlem, Gasthuisstraat 32

Workshop ‘Invloed op bestuur en politiek’

Wilt u als initiatiefnemer graag weten hoe u invloed kunt uitoefenen op het bestuur en de politiek, om zo uw initiatief kansrijker te maken? In deze workshop krijgt u uitleg over hoe het gemeentebestuur werkt. Na de workshop is er de gelegenheid om een raadsvergadering bij te wonen.

Datum: 14 december 2023

Tijd: 19.30 tot 21.00 uur

Locatie: Stadhuis Haarlem

 

Aanmelden

Alle trainingen worden gratis aangeboden. Aanmelden voor 1 of meerdere workshops kan via initiatief@haarlem.nl

 

Meer informatie

Hebt u behoefte aan een bepaalde workshop of is er een ander onderwerp waarover u een training zou willen volgen? Laat het ons weten via initiatief@haarlem.nl

Kijk voor meer informatie over hulp bij het realiseren van uw idee op de webpagina van de Initiatievenschool van HaarlemLink(link is extern).