© wijkplatformburgwal

verlopen – UITNODIGING DOORGEEF BURGWAL BUURTBORREL 19 MAART 2023

Iedereen waar je normaal alleen naar zwaait kan je op 19 maart 2023 rustig spreken tijdens de buurtborrel bij Do Bartels.

Tijdens de volgende (doorgeef) Burgwal buurtborrel van zondag 19 maart 2023 ontvangt Do Bartels ons graag op de begane grond van de Spaarnwouderstraat 29. Om 15.30 uur staat alles klaar.

Dick gaf de borrel aan hem door. Hij organiseerde de borrel tijdens de kunstlijn. Veel van jullie hebben we daar kunnen zien. Leuk!

De (doorgeef) borrel bestaat nog niet zo lang, maar voelt als een traditie. Iedereen waar je normaal alleen naar zwaait kan je dan rustig spreken.

Voor een vaste basis met een drankje en hapje zorgt de wijkraad. Maar het wordt natuurlijk nog veel beter, en van ons allemaal wanneer je zelf ook iets meeneemt.

Je hoeft je niet aan te melden. De borrel is er voor alle bewoners en als het vol wordt zetten we de deur gewoon open, het is dan immers bijna lente! Nieuwsgierig zijn we natuurlijk naar degene aan wie Do de borrel op zijn beurt weer gaat doorgeven. Misschien horen we daar op 19 maart al iets over. Tot dan!