© wijkplatformburgwal

VOORSTELLING: KERST KAN WÉL LEUK ZIJN

14/12/2023
– 17/12/2023

Kerst kan wél leuk zijn volgens Trio Vierstemmig

Van 14 tot en met 17 december zijn er meerdere voorstellingen van de vrolijke kerstshow ‘Kerst kan wél leuk zijn. Het nieuwe theaterzaaltje in Hello I’m Local in de Spaarnwouderstraat wordt die gezellige huiskamer waar kerst gevierd kan worden met vrienden en waar iedereen aan het eind van het programma uit volle borst meezingt.

 

Wat is er niet mooier dan samen zingen en samen zorgen dat dit jaar de kerst wél onvergetelijk wordt? Juist! ‘Kerst kan wél leuk zijn’ door Trio Vierstemmig zorgt dat het ultieme kerstgevoel bij iedereen boven komt. Of je er nou van houdt of niet. Kerstverhalen, kerstliedjes en vooral kerstblunders komen voorbij in de vorm van alle kerstclichés die er zijn. Doen we de familie op eerste of op tweede kerstdag? Dit jaar weer een echte of toch maar een nepboom? Sturen we weer eens ouderwets kerstkaarten of toch lekker makkelijk appjes? En wat wordt het kerstdiner eigenlijk?

 

Trio Vierstemmig bestaat uit Evelien Hofhuis, Michel Corten, Jos Ahlers en Hans Goes. Het repertoire van dit viertal spreekt een breed publiek aan en brengt een feestrepertoire voor alle leeftijden. Van het Nederlandstalige meezingrepertoire en evergreens via carnaval of Kerst naar Oktoberfeest. De drie mannen en een dame nemen zichzelf vooral niet te serieus. En helemaal met Kerst niet. Om iedereen een hart onder de riem te steken in deze donkere dagen. Want Kerst kan wél leuk zijn!

Kerst met Trio Vierstemmig in theaterzaal Hello I’m Local, Spaarnwouderstraat 74, Haarlem. Van 14 t/m 17 december om 20.00 uur (op zondag om 15.00 uur). Kaarten te reserveren via www.triovierstemmig.nl

 

Aanmelden Nieuwsbrief